De digitale instructie aan onze HRM en kwaliteitsmedewerker zorgde voor veel meer kennis binnen onze organisatie.

Ondersteuning vanuit Registerplein

Registerplein biedt u ondersteuning op verschillende vlakken, van uitkristalliseren in welk register uw medewerkers het beste geregistreerd kunnen zijn, tot het maken van stappenplannen, op maat geschreven voor uw organisatie.

Ook bieden we “digitale instructie voor de werkgever" aan, met een aantal personen van uw organisatie tegelijk, zullen we u dan digitaal door het aanmeldproces en de vervolgstappen meenemen, om zodoende de kennis binnen de organisatie m.b.t registratie te updaten, ook het werkgeversaccount komt hierbij aan bod.

 

De ervaringen met andere organisaties hebben ons geleerd dat dit als zeer prettig wordt ervaren en het voor de werknemer en de werkgever als een meerwaarde wordt gezien dat de kennis over registreren binnen de eigen organisatie aanwezig dan wel verbetert is.

 

Wilt u weten hoe Registerplein u verder kan helpen of een digitale instructie voor u zelf of voor leidinggevenden van uw organisatie?

Neem dan contact op met ons secretariaat via werkgevers@registerplein.nl.

Presentatie op locatie

Momenteel geven wij geen presentaties op locatie.

Wel kan er middels MS Teams digitaal een presentatie gegeven worden.

Tevens zijn er video stappenplannen gemaakt, waarin we de kijker stap voor stap mee nemen door de processen die een geregistreerde voor en tijdens diens registratieperiode moet volgen.
In de loop van het jaar zullen er nog nieuwe videostappenplannen bijkomen.

Deze kunt u op onze website vinden via video stappenplannen.

Alle video stappenplannen zijn ook toegevoegd aan ons YouTube kanaal.