Registerplein vindt mijn mening als werkgever belangrijk.

Klankbordgroep

Registerplein vindt de mening van werkgevers belangrijk. U bent als werkgever nauw betrokken bij de registratie van uw werknemers. Daarom heeft Registerplein de Klankbordgroep Werkgevers in het leven geroepen. Ongeveer drie keer per jaar komen werkgevers bij elkaar bij Registerplein om informatie uit te wisselen over de praktijk van de beroepsregistratie.

Wat zijn de voordelen om deel te nemen aan deze klankbordgroep?

U als werkgever heeft direct contact met Registerplein. U kunt in deze klankbordgroep suggesties doen. Zijn er processen die anders of sneller kunnen? Heeft u tips zodat uw werknemers sneller geregistreerd kunnen worden? Registerplein hoort graag wat er handiger of beter kan.

Daarnaast blijft u bij in de ontwikkelingen binnen de beroepsregistratie. U wordt gevraagd mee te denken en uw mening te geven.

Een bijkomend voordeel van de Klankbordgroep Werkgevers is dat u collega werkgevers ontmoet. U hoort hoe andere werkgevers met (verplichte) registratie omgaan. Hoe krijgt u als werkgever uw werknemers gestimuleerd en hoe gaat u om het werknemers die zich niet willen registreren? Hoe zorgt u ervoor dat alle werknemers de juiste voorlichting krijgen?

In de klankbordgroep kunt u dit voorleggen en horen hoe andere werkgevers dit hebben aangepakt.

Interesse?

Heeft u interesse om aan te sluiten? Deelname aan de Klankbordgroep Werkgevers is kosteloos. Stuur een e-mail naar werkgevers@registerplein.nl o.v.v. ‘Klankbordgroep Werkgevers’.